El proper divendres 6 d’abril coincidint amb el “Dia mundial de l’Activitat Física” i gràcies a la col·laboració del Ajuntaments de la comarca, destaquem dues activitats:

Master class de zumba dirigida a l’alumnat de 1r d’ESO dels Instituts d’Esplugues

🗓 ️Divendres 6 abril

🕡 De 11-12h

📍 CEM Les Moreres

Cartell

Màster class zumba-tonoDMAF

 

Master class zumba-tono dirigida a l’alumnat de 1r de Batxillerat dels Instituts de Sant Feliu de Llobregat

🗓️ Divendres 6 abril

🕡 Horari 9h

📍 Pavelló Juan Carlos Navarro

Cartell 

Màster class zumba DMAF

Ambdues activitats estan inscrites al “Dia mundial de l’activitat física 2018” que serà el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

També podeu registrar les vostres activitats i esdeveniments, i enviar les fotos a través de les xarxes socials, twitter, instagram i/o al facebook “Dia mundial de l’activitat física 2018” amb l’etiqueta #gentactiva i #DMAF18. Podeu participar-hi pujant fotos o una frase a les xarxes socials sobre el DMAF durant tot el mes d’abril.

Bona celebració i recordeu: + actius cada dia!

Des del Consell Esportiu us animen a participar als següents concursos:

  • 9ena edició del Concurs “Juguem net al Baix Llobregat”: més info aquí
  • 29ena edició del Concurs cultural-esportiu: més info aquí

Arrenca la 2a jornada de la XXXIIIena edició dels Campionats de Catalunya Universitaris

Des del passat 14 de Novembre, Cornellà de Llobregat acull  la trenta-tresena edició dels Campionats de Catalunya Universitaris. Diferents instal·lacions  del municipi son la seu d’una competició que aplega més de 100 equips de les dotze universitats catalanes en les modalitats esportives tant masculines com femenines de futbol sala, rugbi, voleibol, bàsquet i handbol, així