El CEBLLOB presenta la nova #LligaReptesJVP oberta a tots els públics amb esport en valors

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha publicat la nova Lliga de reptes Juga Verd Play, on cada dilluns s’envien reptes relacionats amb l’activitat física i l’educació en valors a través de xarxes socials (@cebllob) a esports d’equip, individuals, centres educatius i ciutadania en general.

Aquest projecte, nascut de la necessitat d’adaptar els Jocs

Sant Boi acull la jornada de treball sobre cohesió social i activitat física de l’ActivaLab

Aquesta trobada s’emmarca en el nou Pla Estratègic d’Esport i Activitat Física de la comarca impulsat pel Consell Esportiu del Baix Llobregat: l’ActivaLab

Sant Boi de Llobregat acull una nova sessió de treball col·laboratiu que té l’objectiu de definir les línies d’acció relacionades amb l’activitat física i la cohesió social del Pla Estratègic d’Esport

Noves activitats de Promoció!!!!

Us informem que des del Consell Esportiu del Baix Llobregat oferim dues noves activitats, que s’afegeixen a l’ampli ventall d’activitats de promoció.

Aquestes dues activitats són “Els Tallers de Jocs i Esports al Pati de l’Escola” i les “Curses d’Orientació a la Muntanya”. Fent click a cadascuna de les activitats accedireu a la informació corresponent.