Trobada de Nadal

La Trobada de Centres d’Educació  és una Jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat. L’objectiu principal d’aquesta és la promoció esportiva des d’un vessant recreatiu i lúdic, on l’esport és l’excusa per a moltes altres qüestions que tenen a veure amb l’educació dels nostres joves i infants.

El projecte es va

Trobada d’Atletisme de Secundària

La Trobada d’Atletisme de Centres d’Educació de Secundària és una Jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

L’objectiu principal d’aquesta és la promoció esportiva de l’atletisme i la col·laboració amb els diferents centres d’Educació de la comarca.

El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup

Trobada de Rugbi de Primària

La Trobada de Rugbi de Centres d’Educació de Primària és una Jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb la col·laboració del Club Rugbi Cornellà i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

L’objectiu principal d’aquesta és la promoció esportiva del rugbi i la col·laboració amb els diferents centres d’Educació de

Trobada de Reptes de Patis Saludables

La trobada “Patis saludables: Juga Verd Play! amb la classe” està adreçada als alumnes de cinquè de primària dels centres educatius de la comarca del Baix Llobregat. És una jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Castelldefels.

Aquesta jornada esportiva té com a objectius principals:

  Trobada d’Atletisme de Primària

  La Trobada d’Atletisme de Centres d’Educació de primària és una Jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

  L’objectiu principal d’aquesta és la promoció esportiva de l’atletisme i la col·laboració amb els diferents centres d’Educació de la comarca.

  El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup

  Trobada de Jocs Populars

  La Trobada de Jocs Populars de Centres d’Educació de Primària és una Jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

  L’objectiu principal d’aquesta trobada és promocionar els jocs tradicionals amb els diferents centres d’Educació de la comarca.

  El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup de

  Trobada de Jocs Cooperatius

  La Trobada de Jocs Cooperatius de Centres d’Educació és una Jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

  L’objectiu principal d’aquesta trobada és promocionar els Jocs Cooperatius amb els diferents centres d’Educació de la comarca.

  El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup de Treball de

  Trobada de Jocs del Món

  La Trobada de Jocs del Món de Centres d’Educació és una Jornada ludicoesportiva, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

  L’objectiu principal d’aquesta trobada és promocionar els Jocs del Món amb els diferents centres d’Educació de la comarca.

  El projecte es va iniciar fa uns anys pel Grup de

  Trobada Lúdica d’Educació Infantil

  La Trobada Lúdica de Centres d’Educació és una jornada organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat.

  Amb l’èxit obtingut a la passada edició, per segon any consecutiu s’obre a la participació a tota la comarca.

  L’activitat forma part d’un conjunt d’activitats de promoció esportiva, juntament amb actes com els