Les inscripcions per a la quarta actuació formativa ja estan obertes, serà el dissabte 17 de novembre sobre “El beisbol a les classes d’Educació Física” de 9 a 13:30h a Can Torelló (Av. Bertran i Güell s/n, Gavà) amb un reconeixement de 4,5 hores del Departament d’Ensenyament.

Us detallem els objectius de la jornada:

 • Fer una progressió del “pitxi” al beisbol.
 • Donar recursos metodològics envers el beisbol.
 • Conèixer els diferents tipus de material.
 • Justificar el beisbol-softbol com a eina educativa dins de les nostres classes d’Educació Física.
 • Conèixer les normes principals de l’esport, el joc i practicar diferents tècniques a partir de formes jugades i de manera analítica.

­­­­­­­­­­­­­­­­Cal confirmar l’assistència a la jornada a través del web del Consell Esportiu del Baix Llobregat (www.cebllob.cat) o directament en el següent enllaç segons si sou professorat especialista en EF de la comarca (10 €) o de fora i altres docents (15 €):

Premeu aquí per a realitzar la inscripció de beisbol

(*El Consell Esportiu del Baix Llobregat subvenciona el 50% del cost de la formació per al professorat d’EF de la comarca. Tindran prioritat els docents de la comarca). Continuem amb el pagament directe amb la vostra targeta de crèdit i mitjançant transferència bancària!!

La data límit d’inscripció i de pagament serà el dijous 15 de novembre de 2018.

Si voleu descarregar-vos la fitxa informativa, cliqueu aquí

Lloc

Can Torelló

Av. Bertran i Güell s/n,  08850  Gavà

 

Les inscripcions per a la 3a actuació formativa Fem tennis i jocs de pales i raquetes a l’escola i a l’institut del dissabte 1 de desembre al matí de 9.30h a 14h a Instal·lacions Esportives de Can Salvi de Sant Andreu de la Barca continuen obertes!

Us detallem els objectius i programa de la jornada:

Objectius

 • Conèixer eines per a la introducció del tennis i els jocs de pales i raquetes a nivell educatiu.
 • Reconèixer els continguts tècnics, tàctics i reglamentaris bàsics.
 • Plantejar i aplicar pautes de metodologia per tal d’optimitzar el treball amb els alumnes.

Programa

 • Elements bàsics de metodologia: el pretennis i el minitennis.
 • La familiarització amb l’entorn: material, espai i companys.
 • El joc global – tàctic.
 • Disseny d’activitats i tasques d’iniciació al tennis i als jocs de pales i raquetes.
 • Disseny i posada en pràctica d’una competició.

­­­­­­­­­­­­­­­­Cal confirmar l’assistència a la jornada a través de la nova web del Consell Esportiu del Baix Llobregat (www.cebllob.cat) o directament en el següent enllaç segons si sou professorat especialista en EF de la comarca (10 €) o de fora i altres docents (15 €):

Premeu aquí per a realitzar la inscripció de tennis i jocs de pales i raquetes 

(*El Consell Esportiu del Baix Llobregat subvenciona el 50% del cost de la formació per al professorat d’EF de la comarca. Tindran prioritat els docents de la comarca).

Continuem amb el pagament directe amb la vostra targeta de crèdit i mitjançant transferència bancària!!

La data límit d’inscripció i de pagament serà el dijous 29 de novembre de 2018.

Si voleu descarregar-vos la fitxa informativa, cliqueu aquí

 

Lloc

Instal·lacions Esportives de Can Salvi de Sant Andreu de la Barca

Carrer Gaspar de Preses s/n, 08740

 Sant Andreu de la Barca, Barcelona

 El passat divendres 7 de setembre, gairebé 200 mestres i professors d’Educació Física del Baix Llobregat es van reunir en aquest acte que té lloc a principi de cada curs escolar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat i que aquest any va comptar amb la presència del president del Consell Esportiu, el Sr. Salvador Valls, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu i membre de la Comissió Directiva del Consell Esportiu, la Sra. Lourdes Borrell i de la Sra. Carme Ortonobes Betriu, Directora territorial adjunta dels Serveis Territorials del Baix Llobregat del Departament d’Ensenyament.

Cal destacar la ponència formativa sobre El treball per projectes a l’ensenyament obligatori a càrrec d’en Boris Mir (professor d’educació secundària i director adjunt del programa Escola Nova 21) Checklist – Criteris essencials per a un projecte de qualitat

En aquesta edició, a més, s’ha introduït una nova dinàmica perquè en acabar la xerrada inicial dos companys de la comarca del Baix Llobregat varen explicar les seves experiències i l’aplicació del treball per projectes a l’àrea d’EF, des de l’àmbit de l’educació primària i secundària:

Miguel Angel Parra: mestre d’EF de l’Escola Josep Maria Ciurana i coordinador del grup de treball d’EF de primària de Sant Boi de Llobregat.

Jaume Vergés: professor d’EF i director de l’Institut Collbató.

Aquest fòrum és la primera actuació formativa adreçada al professorat d’EF del curs 2018-19 dins del pla de formació que el Consell Esportiu proposa cada any amb el reconeixement del  Departament d’Ensenyament.

A més ja us podeu descarregar la Proposta de programa d’activitats per a centres educatius i professorat d’EF