Ja teniu a la vostra disposició i al nostre web (www.cebllob.cat), facebook i twitter l’ordre d’actuacions de la 20ena Jornada Baixdance que es realitzarà aquest dissabte 13 de maig a l’Escola Verge de la Salut (Plaça Catalunya, 8) de Sant Feliu de Llobregat. descarregueu-vos les actuacions aquí

Us informem que l’horari de la jornada serà el següent:

  • 16:00-16:30h: Presentació dels grups i lliurament de músiques.
  • 16:30: Inici de la jornada.
  • 17:45: Fi de la jornada.

La  música cal que estigui en format digital mp3, enviant  prèviament les cançons a l’organització per correu electrònic a paula@cebllob.cat (això ajudarà a millorar la fiabilitat de les reproduccions). A més us recomanen que el mateix dia de la jornada porteu la música en suport CD o pen drive USB, amb la caràtula identificada amb el nombre d’actuació. Cal que tots els participants vinguin canviats/des perquè la instal·lació no assignarà un vestidor per grup.

Us avisem que amb motiu de les Festes de la Primavera de Sant Feliu els carrers del voltant estaran tallats, per tant, intenteu sortir amb temps per arribar-hi puntuals.Com arribar-hi:

Escola Verge de la Salut

(Plaça Catalunya, 8, Sant Feliu de Llobregat)

 

Ja teniu a la vostra disposició i al nostre web (www.cebllob.cat), facebook i twitter l’ordre d’actuacions de la 19ena Jornada Baixdance que es realitzarà aquest dissabte 11 de març al Pavelló Can Roca (Carrer Castanyer, s/n) de Castelldefels, descarregueu-vos les actuacions aquí

Us informem que l’horari de la jornada serà el següent:

  • 09:00-09:30h: Presentació dels grups i lliurament de músiques.
  • 09:30: Inici de la jornada.
  • 12:30: Fi de la jornada.

Us recordem que la  música cal que estigui en format digital mp3, i que s’ha d’enviar prèviament a l’organització per correu electrònic a alex@cebllob.cat (això ajudarà a millorar la fiabilitat de les reproduccions). A més us recomanen que el mateix dia de la jornada porteu la música en suport CD o pen drive USB, amb la caràtula identificada amb el nombre d’actuació.

Cal que tots els participants vinguin canviats/des perquè la instal·lació no assignarà un vestidor per grup degut a l’elevat nombre d’esportistes (només es reservaran dos vestidors).

Com arribar-hi:

Pavelló Can Roca, Carrer Castanyer, s/n de Castelldefels

Us proposem la primera trobada d’aquest curs d’activitats rítmiques per als centres d’Educació Primària i Secundària del Baix Llobregat que tindrà lloc el divendres 20 de gener de 2017 de 17.15h a 19.30h al Casal de barri Casablanca (Carrer Badajoz, 2) de Sant Boi de Llobregat.

L’objectiu d’aquesta trobada és fomentar la pràctica esportiva des d’un vessant lúdic, on els alumnes del Baix Llobregat podran exposar les seves coreografies d’activitats rítmiques (acroesport, funky, hip-hop, break dance, zumba, aeròbic, freestyle, jazz, etc.). L’horari de la jornada serà el següent:

  • 17:15-17:45h: Presentació dels grups i lliurament de músiques.cartell-baixdance-18ena-jornada
  • 17:45: Inici de la jornada.
  • 19:30: Fi de la jornada.

A més i per segon any consecutiu volem impulsar la 2a Campanya Solidaria de recollida d’aliments en benefici de la Creu Roja de Sant Boi!

Per aquest motiu a l’entrada de l’acte es recolliran aliments no peribles (no perecederos) per ajudar a les famílies més desfavorides: pasta, llegums, arròs, llet, sucre, farina, oli, llaunes de conserva, galetes, etc.

Aquí us podeu descarregar tota la informació:

Informació 18ena Jornada Baixdance

Full d’inscripció 18ena Jornada Baixdance

Cartell 18ena Jornada Baixdance

No dubteu en inscriure als vostres alumnes el més aviat possible i col·laborar en la 2a Campanya Solidaria de recollida d’aliments en benefici de la Creu Roja de Sant Boi!