Informació relativa al desconfinament de l’esport català

Des del Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat, hem preparat diferents documents amb la voluntat de simplificar tota la informació que el sector esportiu està reben en relació al desconfinament de l’esport català.
També us facilitem l’enllaç a la web de la Secretaria General de l’Esport, amb tota la informació del pla de desconfinament de l’esport català.

Taula resum de les fases de tornada a la nova normalitat del sector esportiu

Des del Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat, hem preparat una taula resum de les fases de tornada a la nova normalitat del sector esportiu.
En aquest document trobareu la descripció de la normativa i indicacions a seguir en cada una de les fases dividit en tres àmbits de diferenciació: Esport individual no federat, esport federat i esport professional i esportistes d’alt nivell.

8ª sessió del pla formatiu per a entitats esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat del curs 2019/2020 en modalitat online

Ens plau presentar-vos la 8ª sessió del pla formatiu per a entitats esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat del curs 2019/2020. En aquesta ocasió es tracta de la segona xerrada oberta on professionals del sector respondran als vostres dubtes per tal de donar suport a la gestió de les vostres entitats esportives.

7ª sessió del pla formatiu per a entitats esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat del curs 2019/2020 en modalitat online

Ens plau presentar-vos la 7ª sessió del pla formatiu per a entitats esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat del curs 2019/2020 en modalitat online. En aquesta ocasió es tracta d’una xerrada oberta on professionals del sector respondran als vostres dubtes per tal de donar suport a la gestió de les vostres entitats esportives.

Us podeu descarregar el Newsletter 2 amb informació sobre les últimes mesures publicades del retorn a l’activitat física del món federat i professional.

Aquesta informació fa referència a entitats i esportistes dins del món de l’esport professional, l’esport d’elit i l’esport federat, és a dir a la pràctica esportiva reglada. L’activitat física individual a l’aire lliure no es veu alterada en aquestes noves mesures.

Com obtenir el certificat digital?

Des del Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat, hem preparat una guia sobre com obtenir el certificat digital. Es tracta d’una explicació amb els passos a seguir per a sol·licitar el certificat digital de representant d’una entitat esportiva i posteriorment com poder exportar-lo del nostre ordinador.

Ja us podeu inscriure la 6ª sessió del pla formatiu per a entitats esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat del curs 2019/2020. Trobareu informació detallada en el següent link sessió 6

Sessió 6: Obligacions i responsabilitats dels membres de la junta d’una entitat esportiva II.


Dia : 18 de març del 2020

Horari: 17h30 a 19h30

Lloc: Consell Comarcal del Baix Llobregat (Sala de plens)

Parc Torreblanca

Ctra. Nacional 340 km 1249

Sant Feliu de Llobregat

Cal formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç.  La inscripció és totalment gratuïta.