A continuació us presentem material i recursos per treballar-hi els valors a l’esport en base a experiències, treballs, estudis i d’altres programes que tenen el mateix objectiu que el Juga Verd Play, per a què siguin eines a l’abast de tots els agents que hi formen part dels Jocs Esportius Escolars del Baix Llobregat.

 

Material de Sensibilització

 

Cartell Jornada Esportiva 2018El Consell Esportiu del Baix Llobregat vol canviar el lema: “la finalitat dels entrenaments és competir el cap de setmana” per aquest altra: “la finalitat de practicar esport és aprendre i compartir”

Per aquest motiu, es vol trencar la dinàmica de partits i competicions durant la temporada amb una Jornada Ludicoesportiva on els esportistes i els tècnics s’ interrelacionin entre ells i comparteixin experiències per superar un repte treballant en equip.

 

 

Funcionament Jornada Lúdica Juga Verd Play

Distribució municipal de la Jornada Esportiva

Protocol d’actuació en cas de suspensió

Cartell Jornada Esportiva 2017-18

Imatges de la 6a Jornada Esportiva

Memòria de participació de la 5a Jornada Esportiva

 

 

 

 

 

En aquest apartat podreu accedir a les classificacions i als calendaris de la competició dels Jocs Esportius Escolars.

 

 

 

 

LOGO VERD PLAY CLASSIFICACIONS                                                   LOGO VERD PLAY CALENDARIS

 

 

 

 

 

L’ Acte de Reconeixement als valors Juga Verd Play, va celebrar la seva primera edició el curs 2013-14. Aquest acte es celebra en finalitzar la competició esportiva escolar, amb la finalitat de reconèixer el treball, l’ esforç i la dedicació de tots els agents implicats al programa: escoles, clubs, tècnics i tècniques, directrius i directives, famílies, i per suposat ESPORTISTES.

 

Dossier informatiu 3r Acte Reconeixement Juga Verd Play 2015-16

Recull fotogràfic 3r Acte Reconeixement  Juga Verd Play 2015-16

 

lona-cebllob-valors