Us proposem la primera trobada d’aquest curs d’activitats rítmiques per als centres d’Educació Primària i Secundària del Baix Llobregat que tindrà lloc el divendres 20 de gener de 2017 de 17.15h a 19.30h al Casal de barri Casablanca (Carrer Badajoz, 2) de Sant Boi de Llobregat.

L’objectiu d’aquesta trobada és fomentar la pràctica esportiva des d’un vessant lúdic, on els alumnes del Baix Llobregat podran exposar les seves coreografies d’activitats rítmiques (acroesport, funky, hip-hop, break dance, zumba, aeròbic, freestyle, jazz, etc.). L’horari de la jornada serà el següent:

  • 17:15-17:45h: Presentació dels grups i lliurament de músiques.cartell-baixdance-18ena-jornada
  • 17:45: Inici de la jornada.
  • 19:30: Fi de la jornada.

A més i per segon any consecutiu volem impulsar la 2a Campanya Solidaria de recollida d’aliments en benefici de la Creu Roja de Sant Boi!

Per aquest motiu a l’entrada de l’acte es recolliran aliments no peribles (no perecederos) per ajudar a les famílies més desfavorides: pasta, llegums, arròs, llet, sucre, farina, oli, llaunes de conserva, galetes, etc.

Aquí us podeu descarregar tota la informació:

Informació 18ena Jornada Baixdance

Full d’inscripció 18ena Jornada Baixdance

Cartell 18ena Jornada Baixdance

No dubteu en inscriure als vostres alumnes el més aviat possible i col·laborar en la 2a Campanya Solidaria de recollida d’aliments en benefici de la Creu Roja de Sant Boi!