La Secretaria General de l’Esport ha posat en marxa l’elaboració d’un Pacte Nacional per recollir les propostes del sector i preparar el nou Model de Governança de l’Esport Català amb l’objectiu d’elaborar una nova llei de l’activitat física i l’esport.

Amb la voluntat d’escoltar a tothom i establir diàleg amb els agents i usuaris de l’activitat física i l’esport d’arreu de Catalunya, s’inicia un procés participatiu on es volen recollir propostes, aportacions, suggeriments, iniciatives o idees que puguin contribuir al disseny del nou Model de Governança que compleixi amb dos objectius prioritaris:

·    Construir una societat més saludable, en què la pràctica de l’activitat física esdevingui un hàbit diari i durant tota la vida de les persones.

·    Esdevenir un país d’èxits esportius, encara amb millors resultats a nivell internacional, que sigui capaç de mesurar-se al costat de qualsevol altre gran país en l’alt nivell esportiu.

 

A la demarcació del Baix Llobregat, està programada una jornada el proper dilluns 3 d’abril a Esplugues de Llobregat, auditori Consell Català de l’Esport (c/ Sant Mateu, 37-47)

La sessió començarà a les 18.00 hores i cal fer prèviament la  Inscripció, (abans de les 12.00h del dia programat)

Per més informació podeu clickar a continuació: Pàgina web.