Les inscripcions per a la sisena actuació formativa ja estan obertes, serà el dissabte 26 de gener i es titula “Des del prisma de la coeducació: educació física pel canvi social” de 9 a 13:30h a l’Escola Salvador Lluch (entrada per: Carrer de la Mare de Déu de Montserrat) de Gavà amb un reconeixement de 4,5 hores del Departament d’Ensenyament.

Us detallem els objectius de la jornada:

Generals:

  • Conèixer la normativa que regula la coeducació i la igualtat real i efectiva entre homes i dones i les responsabilitats que se’n deriven.
  • Implicar-se en la transformació dels models i relacions tradicionals de gènere.

Específics:

  • Programar des de la coeducació.
  • Aplicar la coeducació al sistema d’avaluació.
  • Pensar les tasques formatives i avaluatives des del prima coeducatiu.
  • Dominar el llenguatge inclusiu i visibilitzador a l’aula.

El curs plantejarà reptes per a treballar i desenvolupar en grups a partir de metodologies cooperatives i del discurs i exposició del docent.

Cal confirmar l’assistència a la jornada a través de la web del Consell Esportiu del Baix Llobregat (www.cebllob.cat) o directament en el següent enllaç segons si sou professorat especialista en EF de la comarca (10 €) o de fora i altres docents (15 €):

Premeu aquí per a realitzar la inscripció

(*El Consell Esportiu del Baix Llobregat subvenciona el 50% del cost de la formació per al professorat d’EF de la comarca. Tindran prioritat els docents de la comarca). Continuem amb el pagament directe amb la vostra targeta de crèdit i mitjançant transferència bancària!!

La data límit d’inscripció i de pagament serà el dijous 24 de gener de 2019.

Si voleu descarregar-vos la fitxa informativa, cliqueu aquí

 

Lloc

Escola Salvador Lluch

Entrada per:

Carrer de la Mare de Déu de Montserrat

08850 Gavà