2ª Jornada de Beisbol Juga Verd Play

El Consell Esportiu del Baix Llobregat i la Federació Catalana de Beisbol i Softbol continuen amb el conjunt d’actes de col·laboració per la promoció d’aquests dos esports a la comarca.
Així, durant aquest 2020, els valors del Juga Verd Play tornen a estar presents als camps de beisbol, relacionant-ho amb el Campionat de Catalunya de la categoria Sub-10, que començarà aquest mes de març.

Com obtenir el certificat digital?

Des del Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Consell Esportiu del Baix Llobregat, hem preparat una guia sobre com obtenir el certificat digital. Es tracta d’una explicació amb els passos a seguir per a sol·licitar el certificat digital de representant d’una entitat esportiva i posteriorment com poder exportar-lo del nostre ordinador.

Us informem que el Consell Esportiu del Baix Llobregat estem atents a les instruccions que les autoritats sanitàries estan donant a la població, en referència a l’afectació del Covid-19, i actuarem segons els protocols que se’ns exigeixin i recomanin.

En base a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc del dimecres 11 de març i seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i les indicacions de la Unió de Consells Esportius de Catalunya emeses en data 11 de març, el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha resolt en Comissió Directiva en data 11 de març de 2020 a les 19:30h:

  • Suspendre o ajornar totes les activitats esportives dels Jocs Esportius Escolars, trobades de centres educatius, activitats formatives, etc. que el Consell Esportiu del Baix Llobregat organitza a partir del 12 de març de 2020  i durant els 15 dies posteriors. Aquesta data podrà ser prorrogable en funció de les directrius dels organismes competents.
  • Informar puntualment de les jornades i procediments de recuperació d’aquelles activitats i competicions esportives que s’ acordin.

Comunicat oficial 11 març 2020-CEBLLOB