Us informem que el Consell Esportiu del Baix Llobregat i la Fundació Llor de Sant Boi de Llobregat organitzen un Curs d’Iniciació a Tècnic/a d’Esports “Jocs i Esports” (CIaTE) per voluntariat. El curs de 50 hores (fonamentalment pràctic) facilita la formació bàsica per a la realització d’activitats esportives en l’àmbit extraescolar.

Aquest curs començarà el proper dimarts 13 de març i es portarà a terme en la següent distribució horària:

  • MARÇ: Dimarts 13 i 20 de 15h a 18h i en format intensiu els dies 26, 27 i 28 de març de 9 a 14h i de 15h a 18h.
  • ABRIL: Dimarts 3, 10,17 i 24 de 15:00h a 18:00h.
  • MAIG: Dimarts 8 de 15:00h a 18:00h.

El lloc de realització serà a la FUNDACIÓ LLOR: Col·legi i Escola Esportiva (Carrer de Lluís Companys, 50) de Sant Boi de Llobregat i el curs serà reconegut mitjançant una certificació d’assistència signada per l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

A continuació us adjuntem el díptic informatiu, un dossier amb la informació més detallada i la documentació necessària perquè es puguin inscriure les persones interessades en assistir-hi. L’import del curs és de 60€ i podeu tramitar la inscripció de dues formes:

  1. Pagament directe mitjançant targeta de crèdit través del nostre web o directament en el següent enllaç:

Cliqueu aquí per a realitzar la inscripció

2. Mitjançant transferència bancària, indicant el concepte (CIaTE) i l’alumne (qui realitza el curs), al següent número de compte corrent IBAN: Grup BBVA ES 38  0182-0091-98-0200053714

Per últim, us recordem que les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’arribada i que la data límit d’inscripció és el divendres 9 de març.

* L’organització es reserva el dret a cancel·lar el curs si no s’arriba a un mínim d’inscripcions. Les inscripcions s’atendran per rigorós ordre d’arribada i no es realitzarà cap abonament un cop formalitzada la inscripció, excepte en el cas que es cancel·li el curs.

Descarregueu-vos el dossier amb la informació més detallada aquí, la documentació necessària per tramitar la inscripció en el següent enllaç i el flyer informatiu

About the author