Us informem que el proper diumenge 27 de gener es durà a terme la cursa inaugural del 7é Campionat de Ciclisme Escolar del Baix Llobregat. La cursa està inclosa dins de la programació de la 2a Festa de la Diversitat “Capaciclem”. L’esdeveniment donarà inici a les 9:30h del matí.

Les inscripcions romandran obertes fins el proper dimarts 22 de gener inclòs. Aquestes s’han de realitzar a través del programa informàtic Playoff. Tanmateix es podran fer inscripcions puntuals el mateix dia de la cursa 30 minuts abans. Estan convocats els esportistes amb edats compreses entre el 2013 i el 2005.

Durant el transcurs de la jornada podreu gaudir d’exhibicions d’esportistes d’elit, curses de relleus i podreu provar diferents models de bicicleta adaptada.

També hi haurà la possibilitat de fer un donatiu per La Marató de TV3, que aquest any té com a lema “La investigació dona vida” per lluitar contra el càncer.

About the author