DAEE

El Departament d’Atenció a les Entitats Esportives del Baix Llobregat (DAEE), és un programa de suport a les entitats i clubs esportius sense ànim de lucre, amb l’objectiu de formar-les i d’informar-les i també de recolzar als ajuntaments i a les àrees d’esports municipals que des de fa anys, estan desenvolupant programes de suport a les entitats del seu territori.

Aquest nou servei compta amb la col·laboració de diversos professionals especialistes que assessoraran de manera gratuïta en l’àmbit jurídic, econòmic, financer, comptable, fiscal i laboral a totes aquelles entitats, associacions o clubs esportius que desenvolupin programes esportius sense ànim de lucre, en col·laboració amb els seus municipis i que tinguin seu a qualsevol municipi de la Comarca.

Si formes part d’una entitat esportiva i necessites informar-te, formar-te o, senzillament, trobar un col·laborador que t’acompanyi en el procés d’actualització i de regularització de la teva entitat el DAEE és el teu aliat.

NOVETAT: Ens plau comunicar-li que hem obert un compte/xat de WhatsApp amb la finalitat d’establir un canal unidireccional d’informació perquè les entitats n’estiguin al cas de totes les novetats així com formacions que ofereix el DAEE. En aquest sentit l’informem que el canal escollit és l’aplicació de missatgeria WhatsApp i que, si vostè accepta formar part del xat/grup, li estarà facilitant les dades a aquesta entitat qui té la seva pròpia política de privacitat.

INFORMA’T SOBRE L’ACTUALITAT DEL DAEE A TRAVÉS DEL PERFIL DE WHATSAPP DEL DAEE: https://wa.me/message/XWYNB5DZEPLFH1