El Consell Esportiu del Baix Llobregat engega aquest curs 2019-2020 un projecte d’activitats fisicoesportives per a tothom amb l’objectiu de promocionar un esport que fomenti els hàbits saludables, la inclusió, la no discriminació, la igualtat d’oportunitats i el foment de valors de responsabilitat social i comunitària.

Volem promoure l’esport amateur i els seus valors, facilitar l’accés del públic adult a la pràctica esportiva el màxim de diversa possible, en definitiva, volem que la gent es mogui, s’ho passi bé, es relacioni  i pugui fer activitat física sense necessitat de tenir unes determinades capacitats o experiència prèvia.

 

240_F_190038643_IAAvoUkLwzjLvqICEXZnnBBki05hUqxd                                                                 Gràfic Esport Popular

1. El Programa Juga verd Play en família és una proposta d’activitat física variada i no competitiva, apta per a tota la família, consistent en una jornada al mes.

 

29 Setembre.- Trobada esports Populars 16 Febrer.- Beisbol
12 Octubre.-   3 x 3 bàsquet                                   15 Març.– Circuit orientació familiar
17 novembre.- Walking futbol 14 Abril.- Passejada sobre rodes
15 desembre.-  Marxa nòrdica 17 Maig.– Beach Tennis
19 gener.- Ball 14 Juny.– Ultimate platja

2. Obertura d’algunes jornades de Jocs Escolars als pares i mares i familiars.

Us informarem de les jornades on podreu participar.

Per exemple, al cros de Cornellà, celebrat el passat 26 d’octubre, els pares i mares van poder participar en una cursa de 3.000 m.

 

3. Jornades i lligues d’esport per a persones adultes.

Obert el període d’inscripció per a la lliga de bàsquet del Baix Llobregat.

Demana informació a l’adreça http://olga@cebllob.cat