El Consell Esportiu del Baix Llobregat vol reconèixer i premiar aquells Centres Educatius promotors de l’Activitat Física i els hàbits saludables.

Conscients de la necessitat d’adoptar un estil de vida saludable i de la potencialitat de l’entorn familiar i escolar per adquirir bons hàbits per a tota la vida en l’etapa escolar, des del Consell Esportiu volem impulsar i donar suport a projectes que contribueixin a la millora general de la salut, l’educació en valors i el foment de la igualtat d’oportunitats. És per això que ens agradaria convocar aquest curs la primera edició del premi de la promoció d’hàbits saludables dels centres educatius del Baix Llobregat.

Us podeu descarregar les bases reguladores de l’esmentat premi al qual podeu presentar-vos tots els centres educatius de Primària i Secundària de la comarca Bases Premis hàbits saludables

Tal com s’explica a les bases el premi està dotat en 3.000€, el període a valorar correspon a l’activitat del curs 2019-2020 i cal que el projecte s’estigui portant a terme.

Per prendre-hi part cal que ompliu aquesta sol·licitud mitjançant el següent formulari abans del dijous 16 d’abril:

Sol·licitud premis promoció d’hàbits saludables

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a l’adreça paula@cebllob.cat