Imatge

El concurs Cultural Esportiu , està adreçat a tots els infants i joves del Baix Llobregat, nascuts entre els anys 2003 i 2012, independentment de si practiquen o no esport. L’objectiu del concurs és desenvolupar les qualitats artístiques i literàries dels nois/es a través de l’esport com a manifestació cultural.

Pintura-dibuix: El treball realitzat ha de ser original en un full DIN-A4 i representatiu de l’esport. Les tècniques que es poden utilitzar són lliures.

Mascota: Creació d’una mascota representativa de l’esport. Treball original en DIN-A4 i utilització lliure de la tècnica emprada.

Redacció: Elaboració d’una redacció, article periodístic o entrevista que reflecteixi l’activitat esportiva. El treball presentat ha d’estar en català, original i ha de tenir una extensió aproximada de 100 línies mecanografiades, per una sola cara i en paper DIN-A4.

Fotografia: Treball original que ha de reflectir l’esport. Les fotografies no poden ser retocades i amb mida estàndard 15×20 cm.

Vídeo: Ha de ser representatiu de l’esport i els valors associats. L’original ha de ser lliurat en format de vídeo comprimit .mpeg. en un cd o dvd. Pot tenir una durada màxima de 3 minuts. La producció audiovisual és lliure, curtmetratge, lipdub, animació, …

Els millors treballs en àmbit comarcal en totes les modalitats del Concurs, rebran un obsequi.

Data límit per al lliurament de treballs al Consell Esportiu del Baix Llobregat: divendres 3 d’abril de 2020.

Bases 31è Concurs Cultural- Esportiu 2019- 2020