patis-saludables

Aquesta activitat té per finalitat incrementar l’activitat física mitjançant un contagi positiu entre els mateixos alumnes. La jornada es desenvoluparà en el mateix centre educatiu  i les activitats i el sistema d’avaluació estan dissenyats de manera que els alumnes amb bons hàbits traslladin les seves bones pràctiques esportives i alimentàries als alumnes més sedentaris.

En aquest sentit, aquesta proposta  pretén fomentar una dinàmica global de classe, de manera que  el resultat final sigui un objectiu compartit per tots i totes, és a dir, que el fet de guanyar o perdre sigui la suma del conjunt de la classe per tal d’afavorir valors universals com la cohesió i el treball en equip, l’esforç, la superació, la companyonia etc.

 

Com es desenvolupa?

El projecte està dividit en tres fases:

Fase 1) Sessió en la qual aniran 2 professionals a la vostra escola i realitzaran una activitat de patis saludables amb un conjunt de 4 reptes a realitzar entre tota la classe. En aquesta sessió es deixarà material de motivació i ja es donarà per iniciada la següent fase.

Fase 2) Realització dels reptes de pati mitjançant un dossier amb unes propostes per realitzar durant els patis i que serviran per motivar i assolir una màxima participació. Aquestes propostes estan dissenyades per ser assolides en grups de 6 alumnes.

Fase 3) Trobada (voluntària) amb altres centres per compartir diferents reptes i la manera de treballar-hi: la data serà el dimarts 20 de març 2018, preu 4,5€.

 

Quin horari seguirem?

La jornada tindrà una durada d’una hora i trenta minuts. El Consell Esportiu proposa dur a terme la jornada els dilluns, dimarts o dimecres pel matí. Prioritàriament en el primer trimestre.

L’activitat està adreçada als alumnes de 5è i 6è de primària, amb un grup mínim de 50 alumnes (per inscripcions menors o majors poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat).

 

Procés d’inscripció i preu  

A partir d’avui ja podeu inscriure-us seguint el següent procés:

  1. Omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓque trobareu a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Llobregat (cebllob.cat) o directament en el següent enllaç: Premeu aquí per a realitzar la inscripció 
  2. Tot seguit ens posarem en contacte amb vosaltres mitjançat el correu salut@cebllob.cat per tal de confirmar la reserva i donar-vos tota la informació corresponent.
  3. Places limitades. Les reserves es realitzaran en funció de l’ordre d’arribada d’inscripcions.
  4. L’activitat té un cost de copagament de 50€ per als centres del Pla Català de l’Esport (PCEE) i de 75€ per a la resta de centres. El pagament es fa per transferència bancària al número de compte: ES38 0182 0091 9802 0005 3714 (BBVA) amb concepte: Activitat de Patis saludables i l’Escola que l’efectua.

 

Consulteu el document adjunt amb tota la informació detallada o bé descarregueu-vos el dossier informatiu aquí.