PEDALEJA PER LA MARATÓ TV3

177d49_61df23331db64d81a3b83ea9c2d169ac
177d49_77c2ba90f53a4dc5b9f7bac3db3cd67e

Com cada curs, des del Consell Esportiu del Baix Llobregat col·laborem amb La Marató TV3, que aquest any té com a lema “La inventigació dona vida” en favor del càncer. Organitzarem vàries activitats dins del Parc Ciclista del Llobregat amb el suport dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Just Desvern, on es podrà fer un donatiu voluntari per ajudar amb la iniciativa.

La primera activitat està programada pel proper diumenge 23 de desembre de 2018 al mateix Parc, obert al públic de 9:00h a 13:00h. Activitats programades:

  • Trobada entitats ciclistes. Les entitats ciclistes Club Ciclista Sant Joan Despí, Esport Ciclista Cornellà, Club Ciclista Sant Just, Club Ciclista Sant Boi i Club Ciclista Culets Vermells es sumaran a l’activitat.
  • Oferirem un taller de mecànica bàsica gratuït per a totes les edats a les 10:00h, on coneixerem les parts més importats de la bicicleta i com reparar-les.
  • Els més petits també tindran cabuda i amb l’ajut d’un monitor podran gaudir de l’activitat “Aprèn a anar en bici” per infants, de 11.30 a 12.30h. Es realitzaran activitats i jocs per treballar l’equilibri, la coordinació i l’habilitat amb la bicicleta. Per nens/es de 6 a 18 anys. Es recomana tenir un nivell mínim.
  • També, durant tot el matí, tots els ciclistes abonats que accedeixin al Parc Ciclista per entrenar podran fer un donatiu.

El Parc Ciclista del Llobregat disposa de bicicletes i cascos de lloguer. Per a més informació escriviu un correu electrònic a comite@cebllob.cat .

Totes les activitats seran gratuïtes. Només s’haurà de pagar l’entrada al Parc Ciclista o fer un donatiu. Tots els diners recaptats seran lliurats a la Marató de TV3.

La segona activitat que es durà a terme dins del Parc Ciclista del Llobregat és el Capaciclem i està programada pel proper 27 de gener del 2019. El Capaciclem és una jornada ludicoesportiva on es realitzaran exhibicions d’esportistes amb capacitats esportives diferents.

La jornada també comptarà amb una Cursa de Ciclisme Escolar on els esportistes de la comarca del Baix Llobregat podran participar. Les categories convocades van des d’Educació Infantil (2013) fins Infantil (2005). Les inscripcions s’obriran 15 dies abans de la jornada i podreu tramitar-les des del nostre programa de gestió de llicències PlayOff . Si ets un esportista Independent (no representes a cap entitat) escriu un correu electrònic a comite@cebllob.cat .