Aquí trobaràs tota la informació relacionada amb el Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE)

Pla Català Esport a l'Escola

Us informem que del 4 d’octubre al 28 d’octubre s’obre el procediment per a la RENOVACIÓ del centres adscrits al PCEE per al curs 2017-2017. Per a més informació contacteu amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat

El preu final per participant en el programa del PCEE (esportistes de 0 a 18 anys nascuts fins l’any 1999 inclòs, i repetidors) serà de 5,00€ (només activitats i modalitats esportives sense competició).

Cóm introduïm les dades dels esportistes del PCEE?

Què fem en cas d’accident? Com a novetat per aquest curs, es imprescindible l’enviament del “COMUNICAT D’ACCIDENT” que haurà de ser degudament complimentat, signat i segellat pel Consell o per vostre Ajuntament per l’assegurat/da i enviat al servei mèdic de MGS Seguros mitjançant el correu electrònic autorizaciones@asesmed.es o al fax: 902.105.648 dins el termini màxim de 24 hores des del moment de l’accident.

Tota aquesta informació també la teniu penjada dins la secció Jocs Escolars –> Documentació o directament aquí on trobareu un llistat de centres mèdics concertats per l’asseguradora, aquest llistat és orientatiu ja que s’aniran incloent i actualitzant centres, per tant, us recordem que cal trucar al 93 595 04 60 perquè us adrecin al centre mèdic més proper a la situació de l’accidentat/da en el moment que necessiti ser atès.

Així mateix, us informem que el Consell Esportiu del Baix Llobregat manté per aquest curs la dues línia d’ajut per afavorir l’accessibilitat a la pràctica esportiva dels infants i joves amb majors dificultats socioeconòmiques de la comarca, amb el fons de contingència social de 20.000 € per tal d’atendre el cost de la quota d’inscripció d’aquells infants i joves del Pla Català d’Esport a l’Escola que més ho necessitin, prèvia sol·licitud i valoració del professor d’Educació física i del Consell Esportiu. Premeu: sol·licitud ajut PCEE

Si voleu podeu consultar la memòria de centres adscrits al PCEE durant els darrers cursos:

Centres participants 14-15

Centres participants 13-14

Centres participants 12-13

Centres participants 11-12

Centres participants 10-11

Centres participants 09-10

Centres participants 08-09